Bink Coaching - 1-op-1 Traject

Zit je kind niet lekker in zijn vel?

Een individueel coachingstraject kan helpen.
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek in.

Merk je dat je kind niet lekker in zijn vel zit?
Vindt hij het lastig om over emoties te praten?
Of heeft hij last van een laag zelfbeeld en negatieve gedachten?
 

Wat kun je je als ouder machteloos voelen als je je kind zo ziet worstelen.
Als kinder- en jongerencoach kan ik je kind helpen beter in zijn vel te zitten.
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek in als je benieuwd bent wat ik voor je kind kan doen. Dit kan zowel telefonisch of via skype.

Besluit je na het kennismakingsgesprek dat je wilt dat ik met je kind aan de slag ga? Dan zijn er verschillende mogelijkheden: Bijvoorbeeld de BINK PowerBoost! of een één-op-één-traject.

Een BINK staat stevig in zijn schoenen, heeft een krachtige houding en een positieve mindset.

Een BINK weet wat z'n eigen talenten zijn en heeft vertrouwen in zichzelf.

Één-op-één-traject

Tijdens een één-op-één-traject focussen we op wat jouw kind in de weg zit. We werken aan weerbaarheid, zelfvertrouwen, communicatie, sociale vaardigheden, ontspanning, eigen keuzes maken en omgaan met nieuwe situaties (zoals een scheiding), angsten of emoties.

Het traject is volledig afgestemd op jouw kind en jullie opvoedingssituatie.

Uitgebreid intakegesprek

Elk één-op-één-traject start met een intakegesprek van 1,5 uur met jou, je eventuele partner en je kind.
 

In dit gesprek bespreken we uitgebreid wat de precieze hulpvraag is en kijken we of het klikt tussen mij en jouw kind. Het is immers erg belangrijk dat jouw kind zich op zijn gemak voelt bij mij en het ziet zitten om samen aan de slag te gaan.
 

Tijdens het intakegesprek adviseer ik welk traject het beste bij jullie situatie past. Besluit je na het intakegesprek toch geen traject aan te gaan bij mij? Dat kan natuurlijk. In dat geval breng ik € 120,- in rekening voor het gesprek.
 

Als ouder ben je nauw betrokken
 

We spreken een traject af voor een bepaalde tijd. In deze periode hebben we elke week een afspraak, of voor een kind-sessie of voor een oudergesprek. In principe hebben we na elke drie kind-sessies een oudergesprek. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat jij als ouder betrokken bent bij het leerproces van je kind.
 

In dit oudergesprek bespreken we samen hoe het gaat en wat jullie thuis kunnen doen om jouw kind te ondersteunen. Tijdens het traject mag je me bovendien altijd mailen als jullie ergens tegenaan lopen.
 

Goed om te weten: om alle kinderen mijn volledige aandacht te kunnen geven, begeleid ik maximaal 8 kinderen per maand individueel. Wil je weten of er nu direct een plekje is? Neem dan snel contact op.

Trajecten

Emoties de baas 1 maand € 500,-
Een positieve mindset 2 maanden € 900,-
Sterk en zelfbewust 3 maanden € 1250,-
 
Betalen in termijnen is mogelijk

 

Ben jij benieuwd of een een-op-een-traject iets voor jouw kind is? Ik vertel je er graag meer over in een gratis kennismakingsgesprek. Dit is een kennismakingsgesprek van 20 minuten via telefoon of Skype.

Ervaringen

 

Mika (9 jr.): “Anouk heeft veel voor mij betekend, ik kan beter nee zeggen, beter voor mijzelf opkomen, ik heb geleerd om te zien dat ik veel kwaliteiten heb en echt iets waard ben!
Ik zou wel elke week met Anouk willen praten!”

Sander: “De combinatie van de weerbaarheidstraining en individuele sessies bleek voor onze zoon een succes! We denken dat hij hier zijn hele leven baat bij zal hebben. We merken nu al dat hij door zijn houding en zelfvertrouwen, niet meer gepest wordt, dat hij graag naar school gaat en heel veel vriendjes heeft.”

Bianca: “Meteen na de eerste sessie kwam M. al super enthousiast en blij thuis. Anouk heeft hem heel goed geholpen, hij voelde zich al snel stukken beter. Ook wij hebben fijne gesprekken gehad en veel geleerd.”

Bink Coaching - Powerboost!

BINK Powerboost!

Weerbaarheidstraining
voor kinderen van 8 t/m 14 jaar

Bink Coaching - Oudercursus

BINK Oudercursus

Tools en handvatten voor
ouders om thuis toe te passen

Bink Coaching - Gezinsboost

BINK GezinsBoost!

4 maanden traject waarbij het
hele gezin begeleid wordt