Bink Coaching - Ervaringen

Ervaringen

Anushka: “Een super enthousiaste jongen in de auto!!! Dank voor een leuke eerste trainingsdag!”
Bianca: “Wij zijn bij Anouk terecht gekomen via een bijlage toegevoegd aan de nieuwsbrief van school. Het contact met Anouk was meteen heel erg fijn, ze is een persoon waar je meteen rustig bij wordt, daardoor voelde onze zoon Mika zich meteen heel erg bij haar op zijn gemak. Meteen na de eerste keer kwam hij al super enthousiast en blij thuis. Zij heeft hem heel goed geholpen, hij voelde zich al snel stukken beter. Ook wij hebben fijne gesprekken gehad en veel geleerd. Echt een aanrader als je het even niet goed meer weet, mochten we in de toekomst nog ergens tegen aan lopen dan zoeken we haar zeker weer op.”
Jessica: “Wij kwamen met onze dochter Nicki bij Bink Coaching nadat zij op school kort “Rots en Water” had gevolgd. Zij vond dit leuk en vond de juf erg lief. Ze is een slim meisje en heel sociaal. Op school ging zij heel goed maar wij merkten dat zij voornamelijk met lezen, na een goede start, ineens niet meer mee kon komen. Wij dachten eerst aan dyslexie maar veel punten kwamen echt niet overeen. Natuurlijk kan het nog steeds maar wij kregen het idee dat dit toch meer te maken had met zelfvertrouwen. De leerkracht van groep 4 raadde toen Bink Coaching aan. Aangezien Nicki de juf al kende van de cursus Rots en Water via school, was zij al snel vertrouwd met Anouk en wilde zij graag met haar aan de slag. Van te voren hebben wij een hele vragenlijst ingevuld en bij de intake heeft ze vooral naar Nicki geluisterd en gekeken wat Nicki vooral vindt en denkt. Daarna gingen zij met zijn tweeën aan de slag. Wij waren wel in huis maar stoorden hun niet. Elke afspraak aan het eind mocht Nicki verslag doen van wat zij gedaan hadden. Nicki voelde zich heel veilig en vertrouwd bij Anouk en vond het bijna jammer dat het na een paar keer over was. Ze heeft nu handvatten gekregen om om te gaan met haar onzekerheden en voelt zich sterker. Het is nu al weer een maand of 2 geleden en ze doet nog steeds haar oefeningen. Als ouders vonden wij Anouk ook prettig. Ze had ons verhaal meegenomen maar luisterde vooral naar onze dochter. Wij waren zeer tevreden over de sessies en zien dat Nicki er zeker baat bij heeft gehad.”
Sander: “Onze zoon had vaak te maken met kleine pesterijtjes op school en we merkten dat hij daardoor steeds onzekerder werd. Zijn juf heeft ons geadviseerd om met Anouk in contact te komen voor de Rots & Water training. Gelukkig was er diezelfde week al een voorlichtingsavond voor een cursus die vlak erna van start zou gaan. Tijdens de voorlichtingsavond merkten we al snel dat Anouk zeer toegankelijk is. Iets dat ook bevestigd werd door de klik tussen onze zoon en haar. Het was best spannend om naar de eerste training te gaan, maar toen we hem aan het eind op kwamen halen, vroeg hij meteen wanneer hij hier weer naartoe mocht. Dat zegt eigenlijk al genoeg... Het leuke van de Rots & Water training is dat je als ouder bij de laatste bijeenkomst mee mag doen om te kijken wat je kind zoal heeft geleerd. Aan het einde van de training vonden we dat onze zoon al de nodige vooruitgang had geboekt. Toch wilden we nog gebruik maken van de mogelijkheid om de nodige puntjes op de i te zetten door nog wat individuele sessies met Anouk te doen. In deze individuele sessies is er nog meer gewerkt aan zijn zelfbewustzijn en vertrouwen en heeft hij geleerd dat hij zelf ook heel belangrijk is. De combinatie van training en individuele sessie bleek voor onze zoon een succes! We denken dat hij hier zijn hele leven baat bij zal hebben. We merken nu al dat hij door zijn houding en zelfvertrouwen, niet meer gepest wordt, dat hij graag naar school gaat en heel veel vriendjes heeft. Anouk, nogmaals dank voor je inzet en prettige persoonlijke benadering.”
Rianne: “Ik heb 3 woensdagavonden de cursus 'Heppie' gevolgd bij Anouk.
De gevoelens Boos, Angst en Verdriet kwamen voorbij.
Veel eye openers, zelfreflectie, praktische tips en fijn om ervaringen te kunnen delen met andere moeders.

Anouk is een kundige docent met zeer veel kennis van zaken!”
Adrie: “In de klas werd mijn dochter gepest en wat nog erger was, genegeerd. Ze huilde snel dus was een makkelijk doelwit. Als ze met iemand wilde spelen en dat kindje zei nee, dan was in haar ogen gelijk iedereen tegen haar.

We hebben alles geprobeerd. Lazen boeken, keken tv programma's en zochten tips op internet om haar in een betere optimistische bui te krijgen. Maar dat lukte maar zelden.

Anouk vertelde dat ze een weerbaarheidstraining zou gaan geven en dat ikzelf wel eerst tijdens een info avond mocht komen kijken wat de cursus nou precies inhield. Het was een eye-opener want in die 2 uurtjes, kwam er bij mij zoveel los dat ik zeker wist dat dit precies de cursus was die mijn meisje nodig had.

De eerste training vond ze spannend, maar ook heel leuk, kwam terug met namen en verhalen en gelijk diezelfde avond al kreeg ze mot met haar zus. En tot mijn grote verbazing kwam er geen huilbui maar ze ging staan, keek haar zusje aan en zei met een krachtige stem: ik wil dit niet, dus stop er mee! Zus was zo verbaasd dat ze er ook gelijk mee stopte. Vol trots keek ze me toen aan en zei: Goed hé, heb ik vandaag geleerd!

Ik hoorde van de juf na een paar weken al dat ze minder kwam klagen en dat ze sneller dingen zelf oploste. Thuis merkten we het ook en het zag er goed uit. Aan het eind vond ze het nog wel een beetje moeilijk dat ze afscheid moest nemen van de kinderen daar maar ze huilde niet en was stoer.

Inmiddels is er al bijna een jaar voorbij sinds dit allemaal begon. Megan is veranderd. Huilt niet zo veel meer, voelt zich prettiger in de klas, heeft een beter plekje gevonden tussen de kinderen en kan zich sterker houden als er iets negatiefs of minder aardigs gezegd wordt tegen haar door klasgenoten of haar zus. Ze heeft het grotendeels zelf gedaan met handvatten die ze van Anouk en ons gekregen heeft en dat is zo'n fijn idee. We zijn enorm trots op onze mooie, lieve, stoere, knappe meid. We zijn Anouk heel erg dankbaar dat ze ons ons "oude" meisje terug gegeven heeft.”

Wil je graag weten hoe ik jou en je kind kan helpen?


Ja, bel me terug! >
Bink Coaching - Powerboost!

BINK Powerboost!

Weerbaarheidstraining
voor kinderen van 8 t/m 14 jaar

Bink Coaching - Één op één traject

Één-op-één traject

Individuele coaching voor
kinderen, jongeren en ouders

Bink Coaching - Oudercursus

BINK Oudercursus

Tools en handvatten voor
ouders om thuis toe te passen