Bink Coaching - Over Anouk

Over Anouk

Mijn naam is Anouk Bink (1983). Samen met mijn dochter en vriend woon ik in Zoetermeer. Als kind bekommerde ik mij al om klasgenootjes en vriendinnetjes. Ik was beslist geen onzeker kind, maar vanaf mijn 9e tot en met mijn puberteit werd ik behoorlijk onzeker over van alles. Ik liet het alleen niet zien. Ik maakte er liever een grapje van of had een beetje een grote mond. Achteraf gezien had ik heel graag gewild dat iemand het had gesignaleerd, me had geleerd hoe ik hiermee om kon gaan, zodat ik beter mijn eigen keuzes kon maken. Zodat ik me niet zo zou laten beïnvloeden door wat anderen misschien zouden vinden. Zodat ik een positief zelfbeeld zou ontwikkelen.
 
Inmiddels heb ik geleerd waar ik zelf invloed op kan uitoefenen en waar ik mijn eigen keuzes in kan maken. Maar hoe anders was het gelopen als ik dit op veel jongere leeftijd had geleerd? Ik ben ervan overtuigd dat je hier niet vroeg genoeg mee kan beginnen.
 
 
Werk & opleidingen
 
Het was niet geheel vreemd dat ik naar de PABO ging. Ik werkte tijdens mijn opleiding als onderwijsassistente en daarna als leerkracht op een Daltonschool. Toen ik eenmaal voor de klas stond, had ik behoefte aan verdieping. Ik koos ervoor om, naast mijn baan, Pedagogiek te studeren.
Na drie jaar werd ik verkeersleerkracht bij een onderwijsbegeleidingsdienst. Daar heb ik 10 jaar gewerkt en bij heel veel scholen verkeerseducatie geïmplementeerd. Het coachen van leerkrachten sprak mij erg aan. Ook miste ik het échte contact met de kinderen en ben op zoek gegaan naar waar ik nu echt voldoening uit haalde.
Ik besloot het roer om te gooien. Ik volgde de opleiding tot kinder- en jongerencoach en opende in 2015 de deuren van mijn eigen praktijk: BINK Coaching. Ik werd vervolgens ook nog KIES-coach, MatriXcoach, Rots & Water trainer en volgde een training over Kinderen & Emoties.
 
 
BINK Coaching
 
Nu doe ik wat ik het liefste doe: zoveel mogelijk kinderen en jongeren helpen om een échte BINK te worden. Nu werk ik met heel veel plezier aan het vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen van kinderen en jongeren. En ik help ouders om hun kinderen hierbij te ondersteunen.
Ik denk niet in hokjes en ik druk geen stempels. Je bent helemaal goed zoals je bent. Iedereen heeft fantastische kwaliteiten en iedereen moet met zijn eigen valkuilen leren omgaan. Een goede mindset, een hoofd vol helpende gedachten en een positieve blik op de toekomst helpen je hierbij.
 
Ik werk oplossingsgericht en ben ervan overtuigd dat elk kind zijn eigen oplossing in zich draagt. Ik ben er alleen om te helpen deze te vinden. In mijn ogen is het vooral belangrijk dat kinderen zelfvertrouwen hebben, hun eigen talenten leren kennen en stevig in hun schoenen staan, zodat ze met veranderingen kunnen omgaan en zorgeloos kind kunnen zijn.

Een BINK staat stevig in zijn schoenen, heeft een krachtige houding en een positieve mindset.

Een BINK weet wat z'n eigen talenten zijn en heeft vertrouwen in zichzelf.

Denk je dat ik degene ben die jou en je kind kan helpen?
Neem dan gerust contact op met mij via:
anouk@binkcoaching.nl of 06 54927363

Ervaringen

 

Marieke: “Anouk heeft een heel positieve insteek en dit brengt ze over op de kinderen.”

Joost: “Je hebt goed contact met mijn kind, hij voelt zich erg thuis.”

Kim: “Anouk is rustig, duidelijk, geduldig en geïnteresseerd."

Bink Coaching - Powerboost!

BINK Powerboost!

Weerbaarheidstraining
voor kinderen van 8 t/m 14 jaar

Bink Coaching - Één op één traject

Eén op één traject

Individuele coaching voor
kinderen, jongeren en ouders

Bink Coaching - Oudercursus

BINK Oudercursus

Tools en handvatten voor
ouders om thuis toe te passen